Локо (София) отново махна треньора си

Вторият престой на Иван Колев в клуба приключи много бързо

У нас
10:35 - 30 Септември 2024
605
Локо (София) отново махна треньора си

Локомотив София и треньорът Иван Колев, който беше назначен през лятото, се разделиха по взаимно съгласие, съобщиха официално от столични клуб.

"Искам да благодаря на собственика на клуба Веселин Стоянов, на моя щаб - Юли Петков, Николай Георгиев и Владимир Манолков, на всички футболисти и на лекарския щаб. Поехме отбора в изключително сложна ситуация, стабилизирахме го, изпълнихме зададените цели, преминавайки през много трудни изпитания и поставихме основите на един нов отбор. Пожелавам успех на Локомотив и вярвам, че клубът е на прав път с новия собственик", заяви Колев, цитиран от пресслужбата на Локомотив.

"Ръководството на Локомотив София също изказва благодарности към Иван Колев за свършената работа и готовността да помогне през лятото - в един момент, пълен с неясноти около клуба. Пожелаваме му здраве и успехи в личен и професионален план", добавиха от клуба.

В петък Локомотив София направи домакинство равенство - 0:0 с Хебър в мач от десетия кръг на Първа лига и по този начин влезе в серия от шест двубоя без успех.

От началото на сезона столичани са с 10 изиграни мача, от които имат две победи - над Черно море и Септември. Активът им от 10 точки им отрежда 12-о място във временното класиране.