Лош пример: Дениз Хайрула купонясва с райски газ

Бившата изгора на Ицо Стоте манекенки не се задоволява само с алкохол, за да поддържа градуса на настроението си

Новини
12:47 - 11 Август 2022
5178
Лош пример: Дениз Хайрула купонясва с райски газ

Бившата изгора на плейбоя Ицо Стоте манекенки плеймейтката Дениз Хайрула се снима без свян, дишайки райски газ. Красавицата купонясва в компанията на приятелки, но явно алкохолът не е достатъчен, за да поддържа градуса на настроението им. Затова явно е решила да прибегне и до балоните с райски газ, които по принцип вече са забранени за продажба на непълнолетни.

По-възрастните последователи на плеймейтката я разкритикуваха за примера, който дава на феновете си, част от които са непълнолетни.

"Браво, момичета! "Чудесен" пример сте за всички непълнолетни, които ви следват. Само преди дни Народното събрание забрани продажбата на райски газ на лица под 18 г. След като държавата се събуди за малко, свободната продажба на това вещество бе забранено за всички под съответната възраст, както и употребата му в закрити обществени места", гласи една от реакциите под публикацията. 

Както е известно, след употребата на райски газ човек създава нереална представа за действителността. Освен това съществуват реални рискове за изпълнение на ежедневни рутинни действия, като ходене или изкачване на стълби. Изобщо тези, които са го употребили, са опасни и за себе си, и за околните, защото халюцинират, изпадат в психоза и могат да стигнат дори до самоубийство.