Louis Vuitton пуска луксозни предпазни маски

LV Shield вероятно ще струва около 1000 долара

Мода
13:46 - 15 Септември 2020
4074
Louis Vuitton пуска луксозни предпазни маски

От Louis Vuitton оповестиха, че в колекцията си Cruise 2021, която ще се появи на пазарите от края октомври, ще бъде включена и луксозна серия предпазни маски срещу коронавирус, предаде Vogue. LV Shield, както е наречен шлемът, е първата итерация на свръхлуксозно оборудване срещу коронавирус, въпреки че вече има и маски на стойност 1,5 млн. долара.

От Vogue изтъкват, че цената на екипировката все още не е известна, но от Slate спекулират, че LV Shield, който за невъоръженото око почти нищо не се отличава от обикновения пластмасов шлем, който може да се закупи от всеки в аптечната мрежа, ще струва около 1000 долара.

Все пак производителят е добавил платнена лента, поставяща се на челото, върху чиито златни катарами е инкрустирано логото му. Самият визьор, който може да се вдигне като козирка на бейзболна шапка (които в изпълнение на Louis Vuitton струват 700 долара), обаче е чувствителен към светлина и се затъмнява сам в твърде светла обстановка.

"LV Shield е грабващ окото аксесоар за глава, който е едновременно стилен и предпазващ", изтъкват от компанията. И докато от Vogue определят маската като "необходимост", Шанън Пейлъс е на противоположното мнение.

"Не го купувайте! Това е абсурдно скъпа брандирана вещ за много богати хора, въпреки че не е точно дранкулка", пише тя.

С представянето на LV Shield, серията от луксозни форми на защита за богаташи продължава да се увеличава. Руска компания вече пусна бункери, вдъхновени от Cybertruck на Tesla, a освен това те могат да се сдобият с луксозни комплекти за първа необходимост, измежду всички останали скъпи аксесоари.