Ловеч се прощава със загиналите млади хора в тежката катастрофа

Новини
16:09 - 10 Август 2023
2395
Ловеч се прощава със загиналите млади хора в тежката катастрофа

Ловеч се прощава със загиналите млади хора в тежката катастрофа, съобщиха от Общината. 

В храма „Света Троица“ бе поклонението пред тленните останки на Христо Георгиев Николов (32 г.). Повече от час продължиха да се редят дошлите роднини, приятели и съмишленици, тъй като младежът е член на МГЕРБ.

Кметът на Община Ловеч изпрати цветя и съболезнователен адрес до близките, в който се казва: „Христо имаше много мечти, висока нравственост, беше човеколюбив младеж с възпитание, етичност и отговорност. 
 
Работеше съгласно своите дълбоки убеждения и се беше посветил на изграждането на един по-добър свят!“ Съболезнователни адреси и цветя кметът изпраща и до близките и на другите двама съграждани. 

Поклонението на Марина Цанкова Стойчева (21 г.) беше също в четвъртък, час по-рано, в родното село Лисец и също събра много хора. Поклонението пред тленните останки на Валентин Петров Атанасов (22 г.), който почина в болница ден след произшествието, е насрочено за 11 август, петък.

Четвъртият загинал е 22-годишен мъж от Плевен. Припомняме, че в сряда в Ловеч в памет на жертвите беше обявен ден на траур.