Лудогорец гони изразителна победа

Разградчани искат да решат нещата още днес срещу ТНС

Спорт
11:17 - 08 Август 2019
1256
Лудогорец гони изразителна победа

Българският шампион Лудогорец приема днес в 20:30 часа състава на Дъ Ню Сейнтс (ТНС) в първи мач от третия предварителен кръг на Лига Европа.

Срещата е в Разград и “Орлите” излизат амбицирани да постигнат стабилен резултат, с който да сломят съпротивата на уелсците още на българска земя. “Зелените” със сигурност са фаворит в двубоя, тъй като имат повече опит и по-качествени футболисти. Това обаче не им гарантира нищо и те не могат да си позволят никакво подценяване.

На пръв поглед ТНС не изглежда някакво сериозно препятствие за Лудогорец, но разградчани вече показаха доста колебания от началото на сезона, особено в евротурнирите. “Зелените” допуснаха две загуби от Ференцварош и отпаднаха безславно още в първия кръг на Шампионската лига, а след това за малко да загубят и първия мач с Валур от втория предварителен кръг на Лига Европа. Чак в реваша срещу исландците видяхме първи признаци, че Лудогорец се завръща към най-доброто, на което е способен.

Програмата на разградчани обаче е доста натоварена и в неделя им предстои и дерби с ЦСКА в efbet Лига. Поради тази причина няма да е изненада, ако треньорът Стойчо Стоев предпочете да запази част от титулярите си и да пусне някои резерви в днешния мач. Той самият намекна нещо подобно на пресконференцията преди двубоя. Рокадите обаче едва ли ще са твърде драстични.