Луксозните чанти, които ще глезят жените пролетта

Новини
18:02 - 02 Февруари 2021
4081
Луксозните чанти, които ще глезят жените пролетта

Подвластни на модата, голяма част от жените следят с трепет тенденциите. Да си в крак с модата не означава да робуваш на модели и марки, а означава да сверяваш часовника си. 

Модните гиганти Gucci, Dior y Chanel представят новите си луксозни чанти, които ще са част от колекциите им през топлите месеци.

Dior

Някои хора могат да определят хитовата чанта на Dior като несесер, но дамите, които разбират от стил знаят, че това е луксозна чанта, в която може да се побере всичко необходимо- мобилен телефон, портмоне, гримове. Чантата може да се носи през рамо и на ръка. Изработена е от висококачествена агнешка кожа.

Chanel

Модният гигант не може да скрие любовта си към малките чанти. Затова новият модел е миниатюрна чанта, която прилича на пощенски плик. Милиони жени по света полудяха по хитовата чантичка, която се носи през рамо.

Gucci

Луксозният бранд залага на стила от 60-те, вдъхновени от чантите на Жаки Кенеди. Хитовите чанти се предлагат в три цвята- бял, цвят мента и пастелно розово. Златните детайли само допълват луксозният вид на чантите.