Луна брои пачки в мола

Фолк звездата обикаля по джапанки

Нещо за четене
11:18 - 30 Август 2024
2791
Луна брои пачки в мола

Фолк звездата Луна, която през последните години развива и политическа кариера, обикаля небрежно мило по джапанки. Певицата без притеснение слезе на спирката на метрото и отпраши в неизвестна посока.

Изпълнителката на хита „Бягайте крачета“ се разходи в мола, показвайки, че външният вид бледнее пред удобството. С прическа като за участие и коктейлна рокля в небесносиньо от дантела певицата обиколи първия етаж от централен мол в столицата.

Интересната визия и присъствието на звездата предизвика побутвания и коментари сред присъстващите в търговския център. Видимо Луна не обърна внимание на хората, търсейки нещо, се оглеждаше наляво-надясно. В един момент певицата се стрелна към банков офис, където бе посрещната като звезда, вратата й бе отворена, след което любезно я настаниха на стол пред едно от бюрата в банките. Певицата сложи очила и броенето започна, предава „Телеграф“.

На няколко пъти певицата преброи пачка с банкноти, препрочете внимателно документите, а след подписването им с усмивка напусна офиса. Колко точно са парите никой не успя да види.