Луна протестира срещу Бойко, хапе Слави Трифонов

Новини
12:33 - 21 Юли 2020
6178
Луна протестира срещу Бойко, хапе Слави Трифонов

Попфолк изпълнителката с най-екстравагантните идеи, включително да става президент - Луна, се появи на протеста в София с искане за свалянето на правителството. Потребители на социалните мрежи пуснаха нейни снимки от демонстрацията, но се усъмниха дали русокосата дама е действително изпълнителката на "Бягайте, крачета", защото един от символните й атрибути отсъства, а именно... емблематичните гърди. 

"Гордея се,че съм тук и съм част от събитията,които се случват. Елате и вие и бъдете част от всичко,което се случва и сами направете своя избор.Бъдете отговорни към своя собствен живот и съществуване.С пари всеки може със стремеж...едва ли.Тук на площада НЕ ВИДЯХ нито Слави Трифонов нито някой от моите “колеги”певци и артисти нямаше (те коментират от телевизора) и чакат да се явят на бял кон", написа блондинката от турски произход обаче в "Инстаграм" и опроверга слуховете, че има двойничка. 

И обяви, че е предвидила масови бунтове срещу властта още през 2018-а г. чрез видеоклипа към парчето си "Леко леко леко". 

"Мога само да се радвам,че съм проводник и обединител на всичко що е “лидер” в БГ.Но сега по-важното е да дойдеш тук и Сам да видиш Истината.Ела и виж", добави още чалга певицата.