Луна с таен син и дъщеря

Щерката на певицата се казва Бела Луна

Нещо за четене
12:32 - 18 Декември 2023
4138
Луна с таен син и дъщеря

Луна твърди, че имала дъщеря и син, като разкрива подробности за двете й деца, които били в Европа. Певицата дори съобщи какво име е дала на момичето си.

“Името на дъщеря ми е Бела Луна”, твърди изпълнителката. Наскоро легендарната фолк звеза намекна, че имала и син. Пред вестника певицата го потвърди, но засега не бърза да съобщава името му. “И двете ми деца са в Европа. Ще разкажа всичко за тях, когато му дойде времето”, добави пред “България Днес” изпълнителката на “Искам го, стискам го”.

Луна сподели още, че наследниците й настоявали самите те да се представят пред цяла България, но семейното решение било да останат още малко в нелегалност и в един подбран момент да се представят пред цяла България. Затова те ограничавали майка си да разказва за тях, а планират да застанат лично лице в лице с медиите.

Според попфолк ветеранката това щяло да се случи на 1 март следващата година. Тогава в столичната зала “Арена София” певицата ще направи първия си голям концерт от няколко години насам. Надсловът на събитието, иска ли питане, ще е “Луна президент”.

Луна не отговори на въпроса дали Бела Луна и брат й учат или работят на Запад.

“Всички ще ги видят на концерта ми и ще разберат от самите тях с какво се занимават”, непреклонна е певицата. Луна замълча и на питането защо досега е крила децата си. “Имаме си фамилни съображения, те са съгласни засега това да бъде така”, отговори мъгляво певицата.

Едно възможно обяснение защо толкова време е пазила в тайна, че е дала живот на син и дъщеря, е шумотевицата около някои от имотите на Луна у нас. Още в края на 90-те русата амбиция се сдоби с апартамент в прясно построена кооперация на столичната улица “Кричим” в кв. “Лозенец”, само на десетина метра от сградата на Националната здравна каса. Нейни комшии обаче разказваха през годините, че много рядко Луна се появявала там.

Наскоро се появиха публикации, че собствеността на Луна над панелка в родния й Шумен се оспорва. По нотариален акт имотът се води на нейно име, но наследниците на покойния бивш собственик – възрастен мъж, за когото певицата полагала грижи, твърдят, че не се е появявала лично в жилището над 10 години и това по закон я лишава от статута на собственик.

В скорошно интервю за столичен таблоид певицата заяви, че имотите се водят на името на щерка й. Дали обаче младата дама е посещавала оспорваната панелка в Шумен, остава загадка, още повече че по думите на изпълнителката на “Бягайте, крачета” Бела Луна не живее в България.

Въпреки тези имотни спорове, певицата изобщо не губи присъствие на духа и увереността си, че според звездите, а и според желанието на “целия народ” заемането на президентския пост е “неизбежно”.