Lupa.bg папарак: Юлиан Вергов върти педалите с мъж

През ключалката
20:07 - 07 Май 2019
4569
Lupa.bg папарак: Юлиан Вергов върти педалите с мъж

Юлиан Вергов върти педалите със свой приятел в Царево, видя фоторепортерът на Lupa.bg. Актьорът, надянал къси гащи и тениска, обикаляше морското градче навръх Гергьовден. Вергов и анонимният му авер, който явно е заменил Владо Карамазов като негов най-близък човек, покараха по крайбрежната улица. След което се отдадоха на протяжен обяд с агнешко и бяло вино в местен популярен ресторант, докладва папаракът ни.

Близки до любимеца на публиката издадоха, че Юлиан се отдал на мързелуване след края на ролята си в хитовия докторски сериал „Откраднат живот”, където играеше доц. Виктор Банков. В средата на април сценаристите изпратиха медика зад граница и така прекратиха ролята на Вергов.

„Аз бях доцент Виктор Банков. Един сравнително щастлив, сравнително нещастен герой. Време е да сляза от сцената на своя спектакъл и да продължа живота си свободно. Без страх и без очаквания”. С тези думи аристът официално каза „чао” на образа си в „Откраднат живот”.

Дни по-късно Юлиан написа във фейсбук: „Това беше. И беше фантастично. Благодаря на всички зрители, че бяхме заедно. Обичам ви и поклон.” След това актьорът започна снимките на нов филм – „Пепел върху слънцето”, а му предстоят и още проекти. От години се знае, че Вергов не живее със съпругата си.