Lupa.bg разкри: Това са комиците в стола на Слави в Би Ти Ви

Личности
15:00 - 07 Януари 2020
13946
Lupa.bg разкри: Това са комиците в стола на Слави в Би Ти Ви

Николаос Цитиридис - Додо и Александър Дренски са тандемът водещи, които ще са лицето на новото шоу на Би Ти Ви с часовия пояс 22,30 - 23,30 ч., освободен от Слави Трифонов. Само пред Lupa.bg източник от телевизията разкри имената на комедиантите, които ще работят на трудов договор към медията. „Шоуто на Слави” през цялата си 19-годишна история бе изцяло външна продукция, на която Би Ти Ви плащаше баснословни хонорари.

Николаос Цитиридис, Иван Кирков и Александър Дренски (отляво надясно)

Сега обаче новото предаване, което трябва да стартира на 27 януари, ще е вътрешна продукция на най-голямата частна телевизия. Оказа се, че Николаос Цитиридис - Додо и Александър Дренски са буквално „откраднати” от „Комеди Клуб София” на Иван Кирков.

„Старозагорецът не може да се конкурира с парите на Би Ти Ви и загуби двама от важните участници в своята програма”, призна нашият източник.

Иван Кирков е основателят на Комеди Клуб София. Започва кариерата си през 2012-а на шоу тип Open Mic в Австрия и малко по-късно през същата година се връща в България с една-единствена цел: да основе Comedy BG и да разпространи стендъп комедията в страната. През 2015-а той създава и първия и единствен до момента комеди клуб в страната – Комеди Клуб София.

Николаос Цитиридис е един от основните резиденти и най-добри стендъп комедианти на Комеди Клуб София. Активната му кариера стартира през пролетта на 2016-а на Open Mic в Комеди Клуб София. Като журналист по професия той работи 7 години в един от най-четените сайтове. Получава награда „Млад журналист на годината“ за 2014-а за свои разследвания. Създава единствения по рода си хумористичен блог за вафли, а през 2019-а издава и първата си книга посветена на десерта и хумора – „За вафлите и хората“. Николаос има стотици шоута в кариерата си и участва в 7 стендъп комеди шоута в Зала 1 НДК до момента. Обявен е и за „Комедиант на Годината“ за 2019-а.

Александър Деянски също е сред основните комедианти на Комеди Клуб София. Кариерата му започва през януари 2016-а на Open Mic в Комеди Клуб София. През 2008-а година завършва ПМГ „Акад.С.П. Корольов“ в Благоевград. Участва в училищните отбори по математика и математическа лигвистика. До момента има над 500 професионални шоута, от които 7 в зала 1 на НДК, но живее в постоянен страх, че ще бъде загуби чувството си за хумор.