Любен Дилов: Този парламент свърши три пъти повече работа

Ние де факто реабилитирахме ядрената енергетика в България, заяви народният представител от ГЕРБ

Новини
21:20 - 30 Януари 2023
3113
Любен Дилов: Този парламент свърши три пъти повече работа

"48-ото Народно събрание свърши три пъти повече работа, отколкото предишните две. Беше доста по-добре използвано, но можеше да бъде още по-добре. Законопроектите бяха смислени и не лоши“, каза Любен Дилов - син, народен представител от ГЕРБ.

"При всички спорове относно поправката в енергийните закони, която все пак ще помогне малко, има много спорове. Не се знае дали ще има правни последствия, но така или иначе е направен с цел да поправи една щета, нанесена от предишното шест месечно управление, която беше тежка и хората усетиха по джоба си. Това левче, за което някои се подиграват на Делян Добрев, а други му вярват, реално съществува и се видя къде е доста точно и може да бъде върнато при хората и да не го плащат", заяви депутатът пред Bulgaria ON AIR.

Парламентаристът назова още един плюс от работата на парламента.
„Всъщност, ние де факто реабилитирахме ядрената енергетика в България. За мен това е изключително важно. Не стана голям дебат около него, защото нали знаете – в селото на въртоглавите всеки ден е нов панаир и някакъв панаир потули тази тема“, обяви Дилов.