Любен Дилов венча „Мис България” 2012 (СНИМКИ)

През ключалката
16:30 - 29 Август 2019
11512
Любен Дилов венча „Мис България” 2012 (СНИМКИ)

„Мис България“ 2012 Габриела Василева се ожени на бляскава сватба в Италия за любимия си Георги Захариев от Движение „Гергьовден”. Сватбата се състоя преди дни в малкото средновековно градче Порто Венере в италианската област Лигурия. 

Захариев беше кандидат за кмет на столичния район „Средец“  през 2015 г. Избраникът на миската може да се похвали със солидно образование, учил е политически науки в Италия. Той е сред най-доверените приятели на Любен Дилов-син, който присъства на сватбения ритуал и дори пусна снимки от щастливото събитие във фейсбук. 

Василева е бакалавър по икономика на човешките ресурси. Тренирала е баскетбол, спортно катерене и танци.

Свидетел на младоженците пък бе бизнесменът Христо Сираков, по-известен с прякора си Ицо Стоте манекенки.

„Сега започва каменистият път... Лека стъпка, Габи и Георги”, пожела им Любен Дилов-син. След което публикува в социалните мрежи снимки от сватбата, придружени с няколко коментара.

„Отслужвам сватба в качеството ми на духовито, нежели духовно лице...Леко плаване Габриела Василева и Георги Захариев”.


„Залива на поетите. Тук едни са преплували залива (лорд Байрон), други се женят (Габриела Василева и Георги Захариев), а трети – Христо Сираков унищожават цялата наличност от просеко в града... Аз пък се правя на свещенник, или свещник. Според нуждите.”

Габриела и Георги избраха чужбина и за годежа си преди няколко месеца. Миската получи пръстен в Лунната пустиня в Йордания по време на воаяжа на двойката до древния град Петра. Предложението дошло неочаквано по залез-слънце, след като цял ден обикаляли забележителностите. От десет дни Габи и Жоро разглеждат красотите на Италия, а красавицата споделя прекрасни снимки от най-известните туристически местенца като езерото Комо.