Любимата на Красен Кралев с рокля за 2 бона

Бившият спортен министър и депутат от ГЕРБ откри 6-ата си самостоятелна изложба в столичната галерия „Нюанс“

Нещо за четене
17:59 - 04 Юли 2024
11231
Любимата на Красен Кралев с рокля за 2 бона

Бившият спортен министър и депутат от ГЕРБ Красен Кралев откри 6-ата си самостоятелна изложба в столичната галерия „Нюанс“. Плътно до него на всички снимки като постамент стои новото му гадже и бивша моделка на „Плейбой“ Петя Велкова. Дългокраката блондинка, която неведнъж е засичана с аксесоари  за десетки хиляди, и този път бе изтупана в цветна рокля на австралийската марка „Цимерман“, а за тоалета й политикът от ГЕРБ е броил внушителни те 893 долара. Красен е облечен в панталон и непретенциозна бяла ленена риза, която Велкова е пропуснала да изглади, докато любимият й не отказва никой от капризите на атрактивната си половинка.

„Невероятен успех за шестата самостоятелна изложба на Красен Кралев, която се състоя в галерия „Нюанс“. 12 картини намериха своя нов дом!“, написа Велкова в социалните мрежи.

И наистина според експерти Кралев, който бе отново е предложен за спортен министър, е задобрял в хобито си. В експозицията „Неустоимо 6“ той показва 30 платна, които са изложени за пръв път в арт пространството. Те носят запазения вече почерк на художника - ярките багри, играта на светлината и многообразието от фигурални елементи и детайли.

На изложбата му присъстваха тв водещият Ники Кънчев, Любен Дилов-син, Костадин Ангелов и Деница Сачева от ГЕРБ, бившият министър на транспорта Гроздан Караджов от ИТН и много други особи от светския и политическия елит.

Бившата дългогодишна половинка на Кралев - звездата на Би Ти Ви Виктория Петрова, не бе сред гостите на изложбата, въпреки че именно тя подкрепяше артистичните му начинания в изкуството.

Красен и Виктория бяха заедно 6 години, а той неведнъж е споделял за голямата си любов към нея. Общият път на двете известни личности, родени във Варна, започва в началото на 2014 г. и приключва, когато Красен се запознава с Велкова. Петя и политикът се запознават чрез техни общи приятели.

„Открихме, че имаме много общи теми за разговор, и някак логично нашите отношения продължиха. Разбираме се чудесно. Освен това с него много си приличаме. Съвсем нормална двойка сме. Красен е всичко, което съм очаквала да притежава един мъж. Той е изключително успешен човек, един от най-добрите ни спортни министри и това е доказано с постиженията в българския спорт“, споделя бившата моделка Петя Велкова.  Самата тя пък беше кандидат за народен представител от „Изправи се, БГ“ през 2022 г. Към днешна дата блондинката работи като бранд мениджър на магазин за диаманти.