Любимата на Милен Цветков: Обеща ми, че никога няма да ме предаде

Новини
10:51 - 07 Септември 2020
3025
Любимата на Милен Цветков: Обеща ми, че никога няма да ме предаде

Малцина знаят, че Милен беше изключително тих и смирен човек. Истински човек. А публично образът му бе съвсем друг – остър, рязък, понякога агресивен. Това разказа в ексклузивно интервю за предаването „Преди обед“ по Би Ти Ви Милена Иванова – любимата на отишлия си безвреме в кошмарна катастрофа журналист.

Астроложката призна, че дълго се е съпротивлявала на връзката си с Цветков именно от страх, че характерът му е твърде остър и труден „Нищо няма да се получи от тая връзка, така си мислех. Съпротивлявах се, а той постоянно ми пишеше, докато накрая се отпуснах и се отдадох на тези отношения.“, разказа Милена в ефира на Би Ти Ви.

Нещата между тях се преобърнали в един сериозен разговор, който Милен провокирал и я попитал прямо от какво се страхува и какво не й харесва. „Аз много искам да съм с теб, кажи от какво се плашиш?“, попитал я журналистът.

„Никога няма да те предам“, обещал й той, след като си казали всички истини в очите. Тогава решили да живеят заедно.  

Милена сподели, че докато малкият син на тв водещия Боян е бил при него, те не са прекарвали вечерите си заедно. „Милен беше изключителен баща, много отговорен.“, призна тя.     

Журналистът загина на 53 години в тежка катастрофа през април на бул. "Черни връх" в София. Тв водещият бе пометен на кръстовището от джипа на 22-годишния Кристиан Николов.