Любо от „Фермата“ развя мускули в Шумския манастир (СНИМКИ)

Участникът благодетел, който дари 50 хиляди лева за реставрация на стенописите, се върна в светата обител

През ключалката
22:14 - 04 Август 2022
11515
Любо от „Фермата“ развя мускули в Шумския манастир (СНИМКИ)

Година след снимките на „Фермата“ 7 в Шумския манастир „Свети Архангел Михаил“ участникът благодетел Любомир Иванов, който дари 50 хиляди лева за реставрация на стенописите, се върна в светата обител, пише „Актуален глас“. Любо не скри задоволството и радостта си, че дворът на светата обител е изключително добре поддържан и подреден, както и че зеленчуковата градина край възродения манастир се обработва. Освен като патриот, 36-годишният бизнесмен от Чикаго е и изключително вярващ човек. Затова признава с удовлетворение, че се чувства благословен да е част от историята на това свято място, където се чувства като у дома си.

„Това място винаги ме е зареждало. Всеки път като стъпя тук, се чувствам много добре, сякаш съм вкъщи. Аз дадох цялото си сърце и душа за каузата, възстановяването и облагородяването на мястото“, разкри още риалити героят.

Любо, който напусна шоуто малко преди финала, разкри, че поддържа връзка с определена част от участниците.

 „Най-вече се чувам с Цвети и Ивайло, с другите по-рядко“, откровено сподели ексфермерът. 

На въпрос на „Актуален глас“ дали му се е случила някаква лична трансформация след предаването, Любо закачливо заяви: „Категорично, да. С 20 кг. съм повече. В друг аспект – не. Като цяло животът ми продължи със същите темпове. Нищо не се е променило.“

Преуспелият в САЩ бизнесмен разкри, че сърцето му все още е свободно.

„Ако Господ е рекъл, един ден ще намеря половинката си, жената, която да ме допълва. Не я търся, пуснал съм се по течението“, с усмивка обясни звездата. 

По-късно здравенякът от Благоевград се срещна с монаха на Шумския манастир. Любо откри отец Симеон в църквата в Годеч, където също служи. Любо остана впечатлен от поддръжката на най-големия годечки храм и уникалните стенописи на купола.