Любо Пенев: С Лудогорец ни дели един мач

Няма да се откажем докрая, категоричен е треньорът на ЦСКА

У нас
14:53 - 12 Април 2019
2349
Любо Пенев: С Лудогорец ни дели един мач

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев афишира амбициите на "червените" да спечелят и титлата, и купата. Отборът от "Армията" изостава на три точки от лидера в първенството Лудогорец, а по думите на Пенев крайният победител ще се реши в директния сблъсък.

„Купа и титла? Защо не?! Не е тайна, че нямаме дълга скамейка. Но това няма значение, ние сме в битката и това се вижда. С играта, която показваме, сме дали заявка, че сме основен конкурент. Каквото и да се случва, ние няма да се откажем докрая. Имаме ли 11 човека, излизаме. За утре сме готови. Предпочитам да гледам само моя отбор, другите не искам да ги коментирам. Ако някой някъде сбърка, а ние сме печеливши – прекрасно”, коментира Пенев на „Армията” преди утрешния домакински мач срещу Берое.

„Три точки от Лудогорец, това е един мач. Преди известно време разликата беше по-голяма. Тогава имаше хора, които бяха притеснени, аз лично не съм бил. Победителят ще излезе от директните двубои. Разбира се, в другите мачове не трябва да се допускат грешки. Няма застрахован отбор, който да спечели всички мачове.

Играем по-добре от преди. Вървим по възходяща линия. За кратко време имахме три мача, в които постигнахме много добри резултати. Отново влизаме в серия от мачове през 3-4 дни, така ще бъде докрая. Силно се надявам да продължим в същия дух. Това е базата, върху която работим. Надявам се да завършим първенството, както подобава и да си изпълним целите.

Подготвям отбора мач за мач, но ние треньорите се готвим за всички мачове до края на сезона. Конкретно футболистите трябва да мислят единствено за предстоящия двубой. Мотивацията е на високо ниво. Аз винаги съм бил оптимист, винаги съм взискателен и искам да извлечем полза от всяка една ситуация. Добре сме, добре сме”, сподели Любо Пенев.