Любовни стрелички на "Герена": Мъри, обичаме те! (ВИДЕО)

Иво Ивков и Наско Сираков ревнаха в един глас, обяснявайки се на Бащата на правилния футбол

Спорт
09:36 - 14 Февруари 2023
3041
Любовни стрелички на "Герена": Мъри, обичаме те! (ВИДЕО)

Часове преди 14 февруари, на който празнуваме двоен празник - любовния и този на виното, на "Герена" не им беше толкова до ласки, но все пак решиха да демонстрират добро и европейско поведение. В две посоки заваляха любовни послания и то малко, след като стана ясно, че сделка за бъдещето на Левски няма да има и всичко отива по дяволите. Да, но херувимчетата, явно опиянение от виното, решиха със стреличките си да упоят шефове и фенове.

Треньорът на сините - Станимир Стоилов, който вчера отпразнува своя 56-и рожден ден, бе поздравен от ръководството, футболистите и служителите на клуба по повод празника.

Той получи като подарък плакет, икона и голяма торта. За негово нещастие обаче именно днес стана ясно, че клубът няма да има нов собственик в лицето на мощния сръбския олигарх Драган Шолак.

"Най-важното е да вървим напред, всички заедно. Има перипетии в живота, има и проблеми, които човек, ако не може да ги преодолее и лесно се предава, обикновено го събаря, но както са казали: "Това, което не ни убива, ни прави по-силни".

Още един път ви благодаря на всички, да сме живи и здрави всички и бъдещи успехи на целия клуб", заяви Мъри на импровизираното тържество на "Герена".

От своя страна мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков използва възможността, за да поздрави Бащата на правилния футбол.

"Да ни е жив и здрав Мъри. От състезател още съм с него. Той е едно огромно богатство за нашия клуб и го доказва всеки ден. Благодаря на неговите възпитаници, че му направиха такъв страхотен подарък в събота (б.р. - загубата с 0:1 от Черно море на "Ивайло").

Мисля, че със следващите пет мача като победите поред, ще се реванширате, така че нещата са във вас.

Дълги години да честваме твоя рожден ден тук в този тунел", каза мажоритарният собственик Наско Сираков в съблекалнята на 26-кратните шампиони.

Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков също поздрави Стоилов.
"Пожелавам ти да се зарадваш на това, което искаш толкова много години в твоя живот, а именно успехи на нашия клуб. Знам, че ти си го правил, когато си бил и извън него.

Никога досега в професионалния си път не съм срещал човек като Станимир Стоилов, с такова доверие в това, което прави, с такова самочувствие за знанията и уменията си, които е придобил, човек, който умее да увлича и другите.

Благодаря на съдбата и президента, който ме назначи преди 15 месеца, че имах това време и рамо до рамо с него мислихме за любимия си клуб. Каквото и да стане оттук нататък, това ще останат незабравими мигове за мен. Да си жив и здрав, обичам те", обърна се изпълнителният директор към Мъри Стоилов.