Любовни трепети между журито и участнички в "Мастършеф"

Шеф Таралежков и шеф Кустев нямат никакъв проблем с любовта на работното място

Нещо за четене
22:25 - 09 Септември 2023
38227
Любовни трепети между журито и участнички в "Мастършеф"

Тази вечер беше едва вторият епизод на новия "Мастършеф", а зрителите вече разбраха, че шеф Таралежков и шеф Кустев нямат никакъв проблем с любовта на работното място. Това се потвърди след битката между чаровните Биляна и Петя, които се изправиха една срещу друга в челен сблъсък за бялата престилка, която им осигурява място в кулинарната надпревара, видя Lupa.bg.

Още с влизането им, шеф Кустев прикова погледа си в треньорката по танци Биляна, а шеф Таралежков – в  стюардесата Петя. Може би точно ласкателните погледи на Таралежков станаха причина Петя да сподели, че иска семейство, а той не се забави да се предложи. Кустев пък не спря да тормози Биляна с молби да потанцува, така че когато най-накрая тя му показа своите умения по самба, строгият шеф се разтопи.

Изкусителните дами приготвиха различни вариации на „поширана круша“ и демонстрираха, че красивата обвивка ще е нищо, ако липсват хъс и умения. И тъй като и двете се представиха добре - и двете получиха бяла престилка. Остава само да разберем дали с тези очарователни шефове, "Мастършеф" няма да се превърне и в арена на любовта.