Любовникът на Златка я закичи с бижута за 100 бона

Нещо за четене
14:49 - 17 Май 2022
4606
Любовникът на Златка я закичи с бижута за 100 бона

Новият мъж на Златка Райкова я зарадва със скъпи бижута за около 100 000 лева. 27-годишният арменец, който симпатизира на Русия и Путин, не пести пари за любовницата си и бързо я закичи с две гривни „Картие” и златен „Ролекс” за общо 93 000 лева, пише „Уикенд”.

Бившата на Благой Георгиев – Джизъса сама се похвали с накитите, с които е неразделна и дори ходи на фитнес с тях. Бедният Благой не й правеше такива подаръци, но настоящият й любим е от доста заможно семейство и пръска луди пари по блондинката. Плеймейтката и новият й са на поредния си воаяж, като този път дестинацията е Дубай. Изкусителката публикува в социалните мрежи видео със скъпата кола на мургавелкото, като акцентира на номера на автомобила, който се състои от 6 еднакви букви „К”. Само еднаквият номер на автомобила струва 10 бона. Двойката мина през ВИП-а на летището, а пазарджиклийката се похвали, че е облечена от глава до пети с „Диор”.

Карен

На дясната ръка на Русата Златка се мъдрят две емблематични гривни на „Картие”. Едната е на стойност 9500 лева, а другата струва 13 900 лева. Третото бижу е златен часовник „Ролекс”, чиято цена е 35 000 евро. Общата цена на армаганите, с които се е закичила, е точно 93 бона, показа проверка на „Уикенд”. Това е нищожна сума за смуглия плейбой, който е известен като „Кралят на черното тото”.

Двете нови гривни на Райкова

Райкова е много щастлива, че отново води луксозния начин на живот, който й липсваше по време на връзката й с Благой и предишния й годеник – ММА боеца Георги Валентинов. Близки до тунингованата силиконка издават, че тя не е влюбена в Карен, но се е хванала с него, само и само да дразни Джизъса, който й изневери и я заряза. Златка хем си мислела, че прави напук на Блажко, хем се облагодетелства финансово покрай любовната си авантюра.

Карен е с почти 10 години по-малък от кака си Златка. Милионерът е не по-малко черен от Благой и има същите големи бели зъби като бившия футболист. „Явно Райкова си пада по такива. Поне вече смени анцузите си с маркови одежди, защото преди носеше само спортните дрехи, които шие” – смеят се в социалните мрежи.

36-годишната плеймейтка не спира да се хвали с вече високия си стандарт на живот. Припомняме, че докато бяха семейство с Благой, той разчиташе на приходите на Райкова от модната й марка, както и хонорарите от реклами. Самият той остана без пари след развода си с рускинята Есмер Омерова.