Любовта не пита: Ричи от "ВИП Брадър" си хвана секси леля-паралийка (пикантни снимки)

Счетоводителката Мария може да е майка на фитнес инструктора - разликата им е около 20 години, има и голям син почти на неговата възраст

Нещо за четене
20:06 - 30 Май 2024
11914
Любовта не пита: Ричи от "ВИП Брадър" си хвана секси леля-паралийка (пикантни снимки)

Сърцето на злополучния фитнес инструктор Ричард Величков, нашумял с участието си в един от сезоните на "ВИП Брадър", отново е заето. Мачото от Мадан се завърна при своя бивша стара тръпка, става ясно от негови постове в социалните мрежи.

Посветени в поредната любовната авантюра на Ричи разкриват доста любопитни подробности. Тунингованата блондинка се казва Мария Чанкова, занимава има фирма за счетоводство и финансови оптимизации и е от Велинград. Интересна подробност е, че Мария има дъщеря, на възраст близка до тази на Ричард. Фактът, че възрастовата им разлика е около 20 години, а силиконовата финансистка може да му бъде почти майка, изобщо не притеснява напористия плейбой от „ВИП Брадър“.

Ричи в компанията на леля Мария

Освен че всеки ден са заедно във фитнеса, те открито демонстрират близостта си и на други обществени места. Хора от близкото им обкръжение твърдят, че на Ричард вече не му се пътува всеки ден до Божурище, където живее, и все по-често остава при леля Мария.

И двамата имат много сериозен опит в едновременното поддържане на интимни връзки на няколко фронта и само времето ще покаже колко и в каква посока ще се развие сърдечната им тръпка, одумват ги клюкарите.

Ричард Величков е неотлъчно до финансово и физически атрактивната счетоводителка

В интернет зевзеци вече са подпукали Ричи заради голямата възрастова разлика с половинката му. Според тях брадърът си е хванал не кака, а „леля“, и то само защото го издържа. Самият Величков няма кой знае какви възможности, а доходите му като инструктор не надвишават 3000 лева месечно. Затова и той трепери над 20 години по-възрастната си любима.

Ричард Величков сияе до новата си половинка

Припомняме, че Ричард Величков се превърна в един от най-критикуваните мъже у нас след участието си във "ВИП Брадър" през 2018 г. Тогава той преспа с моделката Розмари, разгласявайки за отношенията им по доста некавалерскиначин. Няколко години по-късно пък се набърка в афера с фалшиви и опасни за здравето хранителни добавки за отслабване - "Липовон", заради която бе уволнен от работа. Малко след това бе върнат тихомълком във веригата фитнесзали "Пулс", тъй като е много близък приятел със собственика им Паскал Дойчев.

Явно в крайна сметка Ричард е успял да намери спокойствие и сигурност както в професионален, така и в личен план…

Припомнете си най-интересните моменти от участието на Ричард Вличков във "ВИП Брадър" през 2018 г.: