Мадона към гей рапър: Ще те науча да яздиш, скъпи

Култура
14:14 - 27 Ноември 2019
3340
Мадона към гей рапър: Ще те науча да яздиш, скъпи

Кралицата на попа Мадона е отправила покана към рапъра Лил Нас Екс да я посети във фермата й и да запишат съвместна песен за пилета, съобщи Контактмюзик.

61-годишната изпълнителка е видяла младия рапър сред публиката на концерт от турнето й "Madame X" в Лос Анджелис по-рано през седмицата.

Забелязвайки, че Лил Нас Екс консумира бира, Мадона се е приближила към него и е изразила желание да отпие, за да утоли жаждата си. Впоследствие разговорът между двамата изпълнители е потекъл във фермерска посока.

След като е изтананикала откъс от хитовото му парче "Old Town Road", Мадона е поканила Лил Нас Екс да й гостува.

"Ще те очаквам във фермата си за коне. Ще ти покажа какво всъщност се прави с конете. Ще те науча да яздиш, скъпи. След това можем да запишем песен за пилета, защото освен коне имам и пернати", е заявила Кралицата на попа.

Мадона освен това се е поинтересувала какви са бъдещите планове на 20-годишния рапър и го е посъветвала да се труди здраво, за да си заслужи дългосрочно оставане в музикалния бизнес.

Рапърът Лил Нас Екс, чийто хит Old Town Road беше начело на класациите 15 седмици, беше обявен наскоро и за един от 25-те най-влиятелни за 2019 г. Той е първият чернокож гей с №1 песен в САЩ, която счупи рекорда за най-много седмици престой на върха в класациите.