Мадона се раздели с боксьорчето

Кралицата на попа и гаджето ѝ Джош Попър трудно намирали време един за друг

Нещо за четене
14:48 - 27 Май 2024
3048
Мадона се раздели с боксьорчето

Мадона и гаджето ѝ Джош Попър са се разделили след едногодишна връзка.

Според американското издание "Сън" 65-годишната певица и 30-годишният треньор по бокс трудно намирали време един за друг по време на турнето ѝ “Celebration”, което приключи по-рано този месец.

“Мадона почти не се е виждала Джош в продължение на месеци, защото графикът ѝ е бил толкова натоварен. Нещата просто се разминаха”, каза пред източник изданието.

“Наистина нямат лоши чувства един към друг — те все още се обичат.”

Вътрешният източник добави:

“В момента връзката им е невъзможна, но остават приятели.”

През март миналата година Page Six ексклузивно съобщи, че Мадона е била забелязана да подкрепя Попър на един от боксовите му мачове в Ню Йорк.

Поп звездата потвърди романса си с Попър дни по-късно, когато публикува снимка, на която тя и бившият играч от НФЛ се целуват, докато и двамата са маскирани и облечени изцяло в черно.

Източници обаче съобщиха на Page Six, че

връзката е била рекламен трик, за да помогне за популяризирането на фитнес залата на Попър.

Попър изглежда е подкрепял изключително успешната кариера на Мадона и дори е пътувал с нея, за да присъства на някои от датите на турнетата ѝ.

По време на шоуто ѝ в Бруклин през декември 2023 г. той блесна с широка усмивка, докато седеше на стол заедно с певицата на сцената за част от шоуто, в която оценяваха движенията на танцьорите на хита ѝ “Vogue”

Мадона дори се наведе, за да целуне по бузата красавеца пред публиката.