Мафалда - скритото пеещо бижу на Симеон II (ВИДЕО)

Внучката на царя - премиер се готви за големия пробив на музикалната сцена

Актуални новини
12:47 - 09 Октомври 2019
11630
Мафалда - скритото пеещо бижу на Симеон II (ВИДЕО)

Мафалда-Сесиля е малко известното красиво лице на многолюдната фамилия на Симеон Сакскобургготски. Тя е първородната дъщеря на Княз Кирил и Росарио Надал, родена е през 1994 г. Красавицата носи името на по-малката сестра на Царицата-майка – Принцеса Мафалда Савойска.

Докото живее в Лондон, Мафалда активно се включва и ангажира в различни благотворителни акции, насочени към България. Заедно със своята сестра Олимпия, тя подпомага със собствена инициатива акцията по набиране на средства за построяването на Българската чешмичка в лондонския Кенсингтън Гардънс, дар от българската общност на лондончани в Олимпийската 2015г.

Тя е певица, умее да свири на пиано, но също така е и композитор. От няколко години има участия в клубове в Лондон и Ню Йорк. През 2017г. Мафалда имаше концерт в престижен клуб в Ню Йорк.

Тогава испанското списание "Hola" писа, че с песента Don’t let go, изпълнена и композирана от самата нея, Мафалда впечатлила публиката и пресата, която я определила като "талантлива и изискана певица", на която "зрителите задължително трябва да се насладят". Родителите ѝ изграждат у нея вкуса към изкуството, предоставайки ѝ възможността да се занимава и да учи професионално музика.

Убедена в професионалния път, който иска да следва, през 2012 г. се явява на прослушванията, които Музикалният колеж в Бъркли организира, представяйки пред журито, песен, която сама е композирала и по този начин печели място в престижното бостънско училище, пише още испанското издание, цитирано и от сайта kingsimeon.bg.

Мафалда е пя на едно от партита на Майкъл Корс по време на Седмицата на модата тази година. Миналата година тя отново се представи с песни за модния гигант, но тогава бе в лондонски хотел, където бе премиерата на новата му колекция.

Младата дама има пълната подкрепа на семейството си, но и на своята половинка -  Марк Абуслайнмен, с когото е заедно повече от три години. Мафалда е доста активна в социалната мрежа, където споделя разнообразни снимки, свързани с модата, музиката, но и не само.