Маги бясна: Алек се подигра с 26 момичета и изгуби времето на всички ни

Мама Ксения е била запозната със сценария - смята финалистката от "Ергенът"

Шоу
17:19 - 27 Май 2024
8543
Маги бясна: Алек се подигра с 26 момичета и изгуби времето на всички ни

Вече приключи и трети сезон на "Ергенът“, но начинът, по който това се случи, продължава да вълнува феновете му. Разбираемо най-голям интерес има към двете финалистки Магдалена и Надежда. От свое лице Маги разказа как вижда всичко това, което й се случи.

Тя подозира, че има предварителен сценарий между Алек и майка му, за да завърши шоуто по този неочакван начин. И напълно си заслужават хейта, който се сипе към тях в момента. 

"Гледам да се успокоявам, но съм и ядосана, защото един човек си позволи да си направи шега не само с мен, но и с още 26 момичета и да изгуби времето на всички ни. Особено на мен и на Надежда, защото стояхме докрай. Това нито е смешно, нито забавно. Аз съм абсолютно шокирана и това е съвсем сериозно, защото това, което виждам след последните му изяви, това е съвсем друг човек. Това е злият брат-близнак на Алек, няма нищо общо с човека, с който общувах два месеца", категорична е Маги. 

Същото мнение има и за неговата майка, която е проявила двуличие.

"Според мен мама Ксения е била запозната с този сценарий. Според мен родителите му не са били съгласни с участието му. Според мен майка му се уплаши, че сценарият не върви така, както са го замислили. Затова тя го заплаши с шамарите на баща му. По никакъв начин не усетих мама Ксения да не ме харесва, даже напротив. След това на синхрон се превърна в друга жена. Явно и двамата са еднакви, затова съм и толкова ядосана. Не можеш така да си играеш с чувствата на хората".

Той ми говореше за любов, не мога да повярвам, че в момента седи и отрича тези неща. Казваше ми, че ме обожава. Сега погледа му е празен, аз този човек не го познавам. В момента съм бясна, както на Александър, така и на всички, които допуснаха това", допълва блондинката.

Магдалена и Надежда не осъзнават какъв подарък им направи Алек с този финал. След него те се превърнаха в любимки на зрителите, а ергенът стана черната овца и отнесе целия хейт.