Маги Халваджиян избухна за изгонените руски дипломати

Явно сме нация от търсещи себе си хора, смята тв продуцентът

Новини
09:55 - 03 Юли 2022
14546
Маги Халваджиян избухна за изгонените руски дипломати

Маги Халваджиян изказа в социалните мрежи мнение по актуалните теми на деня. Според тв продуцента напоследък все повече хора се опитват да намерят себе си, заминавайки за Индия например. Той обаче е на мнение, че ако някой не си е формирал мирогледа до 25 години, едва ли тепърва ще го стори на 40.

В коментара си Халваджиян намеси казуса с изгонените руски дипломати и не пропусна да вмъкне твърдението на говорителката на кабинета на Кирил Петков – Лена Бориславова, че те са давали по 4 000 лв. хонорар на месец на известни личности у нас. Ето какво написа Халваджиян преди броени часове:

„Винаги съм повдигал учудено вежди, когато някой ми каже, че негов приятел е заминал за Индия да се търси! Обикновено не се намират! Ти, ако не си открил кой си до 20-25 , едва ли на 40-50 ще се откриеш…. в Индия!

За съжаление в последно време забелязвам, че много наши сънародници усилено се търсят! Не са наясно със себе си, с ценностите си и с мирогледа си! Чудят се европейци ли са, балканци ли са или пък са руснаци!

Голямо чудене пада! Някои обаче, явно са се намерили срещу 4000 лв на месец! Останалите се търсят безплатно! Явно сме нация от търсещи себе си хора, защото търсенето продължава вече 1341 години и още до никъде не сме я докарали!"- завършва Маги.