Маги Джанаварова пред Lupa.bg : Подготвяме нов проект със 100 Кила
Обожавам забавните мъже, които ме карат да се усмихвам, призна певицата
Маги Джанаварова стана популярна със спечелването на третия сезон на българското издание на „Мюзик Айдъл”. Родена е във Велико Търново, където завършва и средното си образование в музикална паралелка. След това учи в Музикалната академия „Панчо Владигеров”, специалност поп и джаз пеене в класа на Алис Боварян. Lupa.bg поговори с красавицата за музиката, любовта, вдъхновението малко след рождения ѝ ден на 25 март.
- Маги, съвсем наскоро имаше рожден ден. Навърши 31 години. Как го отпразнува?
- С парти изненада. Отивах на вечеря с моя приятел. Не подозирах, че ми готвят изненада. Влизам в ресторанта и те изскочиха с торта, цветя, подаръци, балони. Приятелките ми, заедно с мъжа до мен, организирали заедно изненадата, без аз въобще да се усъмня. Очаквах обикновена вечеря, а получих парти изненада. Тортата във формата на огромен френски макарон беше страхотна. Аз обожавам макарони и до момента не бях виждала такава.
- Какви бяха подаръците?
- Ужасно много цветя, здравословна торта от кокосова захар и супер храни. Имах и настолна игра, аз много обичам да се събираме с приятели и да играем на монополи и диксит. Най-различни неща ми подариха, всичко ми харесва. Улучили са ми вкуса.
- Какво си пожела за рождения ден?
- Тайна е. Винаги пазя в тайна това, което си пожелавам. Дори и с майка си не го споделям, а тя ми е най-близкият човек.
Маги с тортата изненада
- Какво те вдъхновява?
- Вдъхновява ме любовта, близките ми хора и приятелите. Най-много любовта. Обичам и да пътувам по всякакви дестинации, не само в чужбина, но и у нас. Има много места в България, които не съм видяла.
- Къде искаш да отидеш?
- В Мелник не съм била и много искам да отида. Струва ми се много интересно място. Искам да обиколя и по-голяма част от Родопите, защото са много красиви. Голям чревоугодник съм, обичам да пробвам различни храни. Където и да ходя, първо гледам да опитам традиционните ястия. Знам, че в Родопите кухината е хубава и интересна. Рилските езера също ми беше сред дестинациите, които трябва да посетя, но успях да отида, посетих и Златните мостове, бях в пещерата Леденика. България притежава безкрайно красиви места, които можем да разглеждаме, да видим и да се вдъхновим. Личво аз много се вдъхновявам и зареждам от природните дадености. Зареждането от материалните неща трае около три седмици, а от духовните от 3 до 6 месеца.
- Каза, че обичаш да ядеш, а не ти личи. Как поддържаш форма?
- От доста години се старая да се храня здравословно. Позволявам си и нездравословни неща, но по-рядко. Ходя на фитнес, на групови тренировки. Не спазвам режим, но избягвам сладкото, ако ям нещо, то е с подсладители с нисък гликемичен индекс (гликемичният индекс е скала, която показва колко бързо и колко високо определена храна може да повиши нашата кръвна захар, б.ред.). Обичам да хапвам чия, годжи бери, овесени ядки и сезонни плодове. През лятото предпочитам малини, ягоди и нектарини, а зимата банани. Въглехидратите гледам да приемам за обяд, не за вечеря. Опитвам се последното ми хранене да е само салата или риба.
- Спомена приятеля си. От колко време сте заедно?
- От около година, но този път искам да запазя личния си живот в тайна максимално много. Предишната ми връзка беше на показ повече, отколкото ми се искаше. Това е натоварващо както за мен, така и за човека до мен. Не мисля, че това дали афиширам връзката си може да изиграе роля за отношенията ни, но предпочитам да е настрани от медиите. Приятелят ми няма нищо общо с шоубизнеса.
- Той с какво те спечели?
- Чувството за хумор ме привлече. Приятелят ми е един от най-забавните мъже, които съм срещала. С това ме спечели. Вече все по-рядко има забавни мъже, а аз обожавам да се смея. Той прави така, че усмивката да не слиза от лицето ми и това изключително много ми харесва.
- Имате два дуета със 100 Кила, като и двете парчета пожънаха голям успех. Планирате ли нова съвместна песен?
- Да. Съвсем скоро хората ще се изненадат приятно от мен и 100 Кила.
Джанаварова и 100 Кила първо приятели, а след това и колеги