Маги Джанаварова пред Lupa.bg : Подготвяме нов проект със 100 Кила

Обожавам забавните мъже, които ме карат да се усмихвам, призна певицата

Ексклузивно
13:22 - 30 Март 2019
9568
Маги Джанаварова пред Lupa.bg: Подготвяме нов проект със 100 Кила

Маги Джанаварова стана популярна със спечелването на третия сезон на българското издание на „Мюзик Айдъл”. Родена е във Велико Търново, където завършва и средното си образование в музикална паралелка. След това учи в Музикалната академия „Панчо Владигеров”, специалност поп и джаз пеене в класа на Алис Боварян. Lupa.bg поговори с красавицата за музиката, любовта, вдъхновението малко след рождения ѝ ден на 25 март.

- Маги, съвсем наскоро имаше рожден ден. Навърши 31 години. Как го отпразнува?

- С парти изненада. Отивах на вечеря с моя приятел. Не подозирах, че ми готвят изненада. Влизам в ресторанта и те изскочиха с торта, цветя, подаръци, балони. Приятелките ми, заедно с мъжа до мен, организирали заедно изненадата, без аз въобще да се усъмня. Очаквах обикновена вечеря, а получих парти изненада. Тортата във формата на огромен френски макарон беше страхотна. Аз обожавам макарони и до момента не бях виждала такава.

- Какви бяха подаръците?

- Ужасно много цветя, здравословна торта от кокосова захар и супер храни. Имах и настолна игра, аз много обичам да се събираме с приятели и да играем на монополи и диксит. Най-различни неща ми подариха, всичко ми харесва. Улучили са ми вкуса.

- Какво си пожела за рождения ден?

- Тайна е. Винаги пазя в тайна това, което си пожелавам. Дори и с майка си не го споделям, а тя ми е най-близкият човек.

Маги с тортата изненада

- Какво те вдъхновява?

- Вдъхновява ме любовта, близките ми хора и приятелите. Най-много любовта. Обичам и да пътувам по всякакви дестинации, не само в чужбина, но и у нас. Има много места в България, които не съм видяла.

- Къде искаш да отидеш?

- В Мелник не съм била и много искам да отида. Струва ми се много интересно място. Искам да обиколя и по-голяма част от Родопите, защото са много красиви. Голям чревоугодник съм, обичам да пробвам различни храни. Където и да ходя, първо гледам да опитам традиционните ястия. Знам, че в Родопите кухината е хубава и интересна. Рилските езера също ми беше сред дестинациите, които трябва да посетя, но успях да отида, посетих и Златните мостове, бях в пещерата Леденика. България притежава безкрайно красиви места, които можем да разглеждаме, да видим и да се вдъхновим. Личво аз много се вдъхновявам и зареждам от природните дадености. Зареждането от материалните неща трае около три седмици, а от духовните от 3 до 6 месеца.

- Каза, че обичаш да ядеш, а не ти личи. Как поддържаш форма?

- От доста години се старая да се храня здравословно. Позволявам си и нездравословни неща, но по-рядко. Ходя на фитнес, на групови тренировки. Не спазвам режим, но избягвам сладкото, ако ям нещо, то е с подсладители  с нисък гликемичен индекс (гликемичният индекс е скала, която показва колко бързо и колко високо определена храна може да повиши нашата кръвна захар, б.ред.). Обичам да хапвам чия, годжи бери, овесени ядки и сезонни плодове. През лятото предпочитам малини, ягоди и нектарини, а зимата банани. Въглехидратите гледам да приемам за обяд, не за вечеря. Опитвам се последното ми хранене да е само салата или риба.

- Спомена приятеля си. От колко време сте заедно?

- От около година, но този път искам да запазя личния си живот в тайна максимално много. Предишната ми връзка беше на показ повече, отколкото ми се искаше. Това е натоварващо както за мен, така и за човека до мен. Не мисля, че това дали афиширам връзката си може да изиграе роля за отношенията ни, но предпочитам да е настрани от медиите. Приятелят ми няма нищо общо с шоубизнеса.

- Той с какво те спечели?

-  Чувството за хумор ме привлече. Приятелят ми е един от най-забавните мъже, които съм срещала. С това ме спечели. Вече все по-рядко има забавни мъже, а аз обожавам да се смея. Той прави така, че усмивката да не слиза от лицето ми и това изключително много ми харесва.

- Имате два дуета със 100 Кила, като и двете парчета пожънаха голям успех. Планирате ли нова съвместна песен?

- Да. Съвсем скоро хората ще се изненадат приятно от мен и 100 Кила.

 Джанаварова и 100 Кила първо приятели, а след това и колеги