Маги от „Ергенът“ баджаначка с Анелия

Риалити героинята била гадже с хазартния бос Любомир Захаринов, дори си го татуирала

Нещо за четене
14:20 - 07 Май 2024
8301
Маги от „Ергенът“ баджаначка с Анелия

Маги Томова от „Ергенът“ е била гадже на бившия годеник на Анелия  – хазартният бос Любомир Захаринов. Двамата са били заедно преди около 3 години, след това хазартният бос сменил палавата блондинка с фолк певицата. В знак на обич и вярност Магдалена дори татуирала името на милионера под лявата си гърда, пише в. „Уикенд“.

Варненката явно е била луда по Любо или по парите му, за да се жигоса с инициалите и името му. Дори това не успяло да задържи Захаринов, който явно е скрит плейбой, и я сменил с Анелия. Маги и до днес има татуса, но го е променила на „любов“, за да не смущава мъжете си с рисунка, посветена на друг. Участничката в „Ергенът“ е махнала и буквите „LVZ“, които са инициалите на Любомир Володиев Захаринов.

Татусът на риалити героинята

Томова не страдала дълго за раздялата и набързо заменила Любо с нов богаташ. Риалити героинята не крие, че е свикнала на дизайнерски дрехи, луксозни ресторанти, ефектни бижута, мощни автомобили и скъпи екскурзии. Явно неслучайно няколко от участничките в „Ергенът“ обвиниха Маги, че обича луксозния начин на живот и няма начин да отиде на палатка с Алек Младенов.

Анелия развали годежа със Захаринов

Блондинката се похвали в предаването, че работи по 16 часа на ден, за да може да живее добре. Тази работа обаче й е уредена от бившия й приятел. Едва ли има заблудени, които смятат, че жена на 30 години, без почти никакъв трудов стаж, може направо да стане управител на оборотно заведение в София. Известно е, че преди Любо Маги е имала дългогодишна връзка с 60-годишен мъж. „Всъщност това е човекът, който осигурява луксозния живот на Маги и е купил всички скъпи придобивки като бижута, обувки, чанти, дрехи и кола“, призна преди време „ергенката“ Виктория.

Припомняме, че Любомир Захаринов стана известен покрай годежа си с чалга звездата Анелия през лятото на 2023 г., който се разпадна този февруари. Любо имаше и кратка афера и с Александра Богданска, с която изневери на фолк певицата. Извън светските новини Захаринов е известен само като син на майка си –Димитрина Захаринова, която през 2006 г. бе уволнена като шеф на данъчното в София от тогавашния директор на НАП Мария Мургина. Между двете дами имаше зрелищен конфликт и взаимни обвинения за участие в схеми. Към настоящия момент Димитрина Захаринова е управляващ съдружник в одиторско дружество „Захаринова Нексиа“ – ООД, и преподавател във Висшето училище за застраховане и финанси. Участва в управлението на 6 дружества, в повечето от които е в съдружие със синовете си, и никак не харесва Анелия, която не успя да й стане рода.