Маги Сидерова си премести устата

Брюнетката се подложи на поредната операция в Турция

Нещо за четене
16:04 - 22 Април 2024
7281
Маги Сидерова си премести устата

Маги Сидерова си премести устата. Екзотичната брюнетка се подложи на поредната операция само няколко месеца след като премина през пълен лифтинг на лицето.

Ексмоделката Маги Сидерова не се предава пред възрастта и скача от операция на операция. Последната трансформация е операция за повдигане на устата. Става дума за манипулация, при която горната устна се повдига с помощта на малък разрез под носа. Този вид интервенция е нова в света на естетиката, но набира все по-голяма популярност. Самата Маги сподели кадри, от болничната стая, в която не пропуска да благодари на доктора.

И за тази своя промяна хубавицата е избрала да се довери на турски специалист. Д-р Орхан, както е името на специалиста, оперира в Истанбул. Работата му е специализирана основно в този вид манипулации, а в профила му в Инстаграм има хиляди променени устни. Повдигане, преместване и промяна на формата са сред основните интервенции, които извършва.

Цената варира от 6 до 12 хиляди лева. За поредната си промяна Сидерова получи похвалата на последователите си в нета, които побързаха да по-любопитстват какво точно представлява и болезнена ли е. Припомняме, че след като опъна лицето си с лифтинг, моделката бе критикувана в социалните мрежи. Въпреки това резултатът е впечатляващ и Маги свали поне десет години от възрастта си според общото мнение в нета.