Маги Сидерова възмъжа

Нещо за четене
14:27 - 12 Май 2022
6485
Маги Сидерова възмъжа

Хиляди родни български мъже могат да завидят на тялото и мускулите на Маги Сидерова, бивша Желязкова. Смуглата красавица не спира да тренира ежедневно в залата, като вече е надминала по релеф дори Черната Златка.

От фина моделка Маги вече е мускулеста батка и често търпи критики в профилите си в социалните мрежи за възмъжалата си фигура, но това не я разстройва, пише "Уикенд". Къдрокоската признава, че се харесва такава, а не кльощава и отпусната. Сидерова не пести забележки към хейтърите, които я обсъждат заради вида й. „Ето такива дами коментират постиженията ми в залата! Ами и аз не харесвам това, което виждам, но си мълча, защото всеки има право да решава как се чувства добре!” – написа Маги и публикува фотос на една от жените, които я критикуват.

Не липсват и дами, които защитават Мисис България 2003, защото тя полага огромни усили в залата и спазва железен хранителен режим, за да изглежда по този начин. Брюнетката е признавала, че има нарушена функция на щитовидната жлеза, а така много по-трудно се запазват килограми. 48-годишната красавица никога не е била пълна, но се вманиачи по фитнеса преди 4-5 години, покрай втория си съпруг Георги Сидеров, който е като скала. Бившата барета от Стара Загора има завидна физика и тренира всеки ден. Именно той мотивирал Маги да не остава по-назад от него. Смуглата красавица се пусна по изрязано боди, което едва прикрива интимните й части, но пък в детайли показва мускулестите й крака. Тя тренира усилено от няколко години във фитнеса, като вече има бицепси и бедра като на мъж.

Според повечето приятели на бившата манекенка тя е прекалила с ваенето на тяло и е отишла в нелицеприятна крайност. Брюнетката не крие, че от години внимава не само с какво се храни, но и на какъв тип тренировки залага. Маги дори се хвали, че прави упражнение за дупе – хип тръст със 120 кг. Много малко мъже могат да тренират с тези килограми, а какво остава за жени, които са единици.

Въпреки острата критика за тялото на Сидерова самата тя се харесва мускулеста и не смята, че е прекалено релефна. Преди година Златка Димитрова също беше прекалила с тренировките и тялото й приличаше на мъжко, но откакто се раздели с бившия си приятел Кирил Танев, тя малко по малко възвръща извивките си и вече не е толкова грубовата. „Златка „заглади косъм”, но Маги я сложи в малкия си джоб с грубоватост и мъжественост” – коментират в социалните мрежи.