МАЙКА ИЛИ БАБА? Калина Крумова се похвали с близнаци (Снимки)

Не е ясно дали синеочката пак е станала майка, или синът й я е зарадвал с децата

Новини
18:45 - 29 Октомври 2023
10976
МАЙКА ИЛИ БАБА? Калина Крумова се похвали с близнаци (Снимки)

Бившата депутатка Калина Крумова, която от година е омъжена за актьора Борислав Захариев – Боби Турбото, се похвали с близнаци. Децата са се родили точно преди година, момче и момиче, а имената им са Дария и Николай. Към момента не е ясно дали бебоците са нейни или на сина й, който също се казва Николай, видя Lupa.bg.

Припомняме, че Калина Крумова и Боби Турбото се ожениха през юни 2022 г. Имаше слухове, че булката е бременна, но тя отрече да очаква наследници. Преди дни бившата депутатка от "Атака" публикува две снимки на две торти за бебешки рожден ден, гарнирани с мило послание към децата.

Едната снимка е със свещички с цифрата 1, а втората – с надпис „Добре дошли“. Очевидно става въпрос за торти за едни и същи деца близнаци, правени за раждането и за първия им рожден ден. Децата са момче и момиче, а имената им са Дария и Николай. Ето какво е написала Калина: „Една година щастие! Чисто, неописуемо, мечтано! 365 дни Живот, Любов и Топлина! Една мечта с две имена днес празнува първата си годинка. Грейте, Дария и Ники! Обичаме ви толкова много“. Следват благодарствени думи към майсторката на тортите.

Все още не е ясно дали близнаците са деца на Калина и мъжа й Боби, или са на сина й Николай, който скоро празнува 21-ви рожден ден, а се знае, че има сериозна връзка.