Майкъл Болтън се разходи из София

Срещата на краля на баладата с феновете му е утре в зала 1 на НДК

Култура
16:45 - 17 Юли 2019
3193
Майкъл Болтън се разходи из София

Кралят на баладата Майкъл Болтън пристигна два дни преди дългоочаквания си концерт в София на 18 юли в Зала 1 на НДК. Той отдели цял ден, за да разгледа София, а днес, както и в деня на шоуто си ще се отдаде изцяло на репетиции.

Още на пристигането му на Летище София, звездата беше посрещнат на ВИП терминала от председателя на Съвета на директорите на НДК Борислав Велков, а отвън го чакаха група фенове, които успяха да се снимат с певеца и да получат автографи. Той пък им намигнал, че могат да очакват истински вълнуващ концерт и много изненади.


Десет години след като за последно пя у нас, изпълнителят на When a Man Loves a Woman предизвква голям интерес сред ценителите в България и билети почти не останаха. Затова организаторите пуснаха допълнителни пропуски.

Майкъл Болтън споделя, че в турнето си, озаглавено The Symphony Sessions Tour, включва най-популярните си песни и други композиции в аранжименти, подходящи за симфоничен оркестър. Знае, че феновете обожават класическите му хитове, защото ги свързват с важни моменти от живота си, и именно това ги води на негови концерти. Според Болтън най-мощната енергия от пеенето, която може да изпита, е, когато е на живо пред своята публика и всеки негов концерт се превръща в нещо специално.