Майкъла: ЦСКА ще бие с два гола в Бистрица

Можем да вземем купата, ако... Лудогорец ни я подари, призна Илиев

Спорт
12:39 - 08 Март 2024
1023
Майкъла: ЦСКА ще бие с два гола в Бистрица

"ЦСКА взе напълно заслужено трите точки в последната среща. Те Берое отбора ли са?! Там е сбирщина от чужденци! Кой е от кой по-некадърен! С изключение на няколко момчета. Стара Загора е град, който винаги е бил част от историята на футбола в България. Винаги е създавал футболисти, а сега е сбирщина от треньори, доктори, масажисти и играчи от цял свят. Това е срам за България! Това се видя на мача, заяви бившият футболист на армейците Георги Илиев.

"Трябваше да ги бием с осем гола разлика. Този отбор не е фактор. Сега предстои мач в Бистрица и според мен ЦСКА ще го вземе с два гола разлика. Те си продадоха голяма част от основните футболисти и те също не са критерии за ЦСКА", допълни той.

"В следващите кръгове има един мач, който е под въпрос, и това е срещата с Левски. Другите мачове са елементарни за ЦСКА. Треньорът само ще си заздрави позицията", каза Майкъла.

"За Купата имаме шансове. Може и да я вземем, ако Лудогорец ни я подари. Рано или късно пак ще се срещнем с тях. Те правят сериозна селекция и взимат добри играчи. И те имат слабости, но когато дойде важен мач, го взимат", каза Илиев.