Майкъла плюе по ЦСКА: Манталитетът е на селска дружинка

Дори не знаем кой е собственикът на клуба, сподели бившият играч на армейците

Спорт
16:28 - 07 Юни 2024
16543
Майкъла плюе по ЦСКА: Манталитетът е на селска дружинка

"Сезонът завърши разочароващо за ЦСКА. Това са възможностите на играчите. За този ЦСКА най-големият успех в момента е, че беше победен Левски. Ако бяхме играли само срещу Левски, щяхме да сме шампиони. С тези играчи това е положението", заяви бившият футболист на армейците.

"Те момчетата дават всичко от себе си, но нивото е като за борба за трето и четвърто място. Миналата година някак се стигна до битка за първото място, но истинското ниво пролича сега. Това са възможностите и манталитетът на ръководството и собственика, така че защо да е изненада, че и отборът толкова си може?

През миналия сезон, когато остана тимът на точка от Лудогорец, тогава играха по-добре, а Лудогорец беше по-слаб. В Разград взеха мерки. Домусчиев веднага щом види, че отборът не върви, купува 2-3-ма за по няколко милиона и нещата се оправят. За него 4-5 милиона евро са седмична разходна норма. Той 13 години ни показва как се гради отбор и как се излиза поне на нула след вложената инвестиция, защото той винаги си връща парите.

Ние купуваме безплатни и безработни играчи и изведнъж очакваме чудеса", каза още Майкъла пред Nostrabet.com.

"Ганчев всички го знаеха, че е отговорен за всички решения, той си е такъв. Феновете нали го избраха и приеха преди 8 години. Когато през 2016-а година излезе и предложи вариант, 15 хиляди човека приеха, че няма да сме на „Армията“, че ще ходим на Панчарево, че ще купи 100 декара. Накрая какво стана? Опропастихме още една школа.

Къде ще играят нашите деца? Ще обикалят селата около София. Може ли да закарате детето си в най-големите задръствания в 5 часа до места като Панчарево, Требич и прочие? Никой не задава тези въпроси.

Дори не знаем кой е собственикът на ЦСКА в момента. Само с някакви слухове работим постоянно. Някой в клуба трябва да излезе и да кажа, че еди кой е собственикът. Оттам насетне този човек ще носи отговорност", допълни той.