Майката на Азис - истинска красавица (СНИМКА)

Гергина се прибра в България заради здравословните проблеми на сина си

Нещо за четене
13:57 - 26 Юли 2022
11777
Майката на Азис - истинска красавица (СНИМКА)

Азис сподели за внезапно застигнали го здравословни проблеми. Фолк идолът три дни е по болници, а лекари се грижат да се възстанови възможно най-бързо.

За здравословните си перипетии съобщи самия той в социалната мрежа, като публикува и серия фотоси. От написаното става ясно, че хитовият изпълнител се е претоварил от многото ангажименти и вече няколко дни е в принудителна почивка.

„Убедих се, че човек на моята възраст 44 годишен, няма право да се претоварва с работа като моята! Три дни по болници, системи и медикаменти, аз все още не се чувствам в силата си. Почивка у дома с приятели е най-хубавото нещо. Днес вече съм добре, както се вижда. Благодаря за грижите на лекарите и на всички вас“ – написа той.

Само преди седмица излезе дуетния сингъл на Краля на попфолка с младия му колега Меди. Песента се посрещна с голям интерес от меломаните и куп суперлативи за талантливите певци.

Азис силно притесни своята майка Гергина, която пък долетял от чужбина, специално да види вина си и да се увери, че всичко ще бъде наред. Певецът пусна и снимка с нея, като от кадъра е видно, че и двамата са щастливи заедно. 

Феновете на фолк изпълнителя не пропуснаха да отбележат факта, че майката на Азис е истинска красавица. Тя рядко се показва в публичното пространство, въпреки, че притежава необходимата визия за това. Lupa.bg научи, че Гергина е на 65 години, но въпреки това изглежда ослепително.