Майката на Глория стана на 70 години (Снимки)

Примата на фолка трогна с емоционални думи към майка си

Нещо за четене
13:37 - 03 Април 2023
5333
Майката на Глория стана на 70 години (Снимки)

Майката на Глория отпразнува 70-годишнината си с изискано парти. Стефка Пенева, от която фолк звездата е наследила музикалния талант, бе заобиколена от най-близките си хора, с които посрещна юбилея си.


Дъщеря й Глория и внучката Симона Загорова отправиха трогателно послание съм рожденицата, като не пропуснаха да й благодарят за силата, която им вдъхва.


“Честит юбилей на моята прекрасна майка! Бъди ни здрава, щастлива и все така всеотдайна! Винаги подкрепяща и любяща! Какво ли не видяхме и не чухме за нас и близките ни през годините, но ти нито веднъж не се огъна пред трудностите и продължи да вярваш в нас, да ни надъхваш, да не се спираме пред нищо и никога да не се отказваме! Да следваме мисията си в живота ни, именно да правим хората щастливи чрез нашите песни! Казваш, че по безплодно дърво никой камък не хвърля! Благодарим ти за това, че си вятърът в нашите криле! Обичаме те!” – сподели примата на попфолка в социалната мрежа.


Тя публикува и няколко кадъра от тържеството, на които баба, майка и внучка греят от щастие. 70-годишната Стефка изглежда прекрасно, решена в елегантен тоалет и със стилна прическа. макар и вече в зряла възраст, тя не отстъпва по очарование на именитите си дъщеря и внучка.