Майката на Сузанита се чекне на плажа

През ключалката
23:01 - 26 Август 2019
20788
Майката на Сузанита се чекне на плажа

Орхан Мурад се радва на красива съпруга, която за възрастта си и като майка на две деца все още хваща окото, но дали се гордее от последните й изцепки?

Наскоро 46-годишната Шенай Мурад позира пред обектива на дъщеря си Сузанита по къси, изрязани гащи, надупена над чешма, от която пие вода. Снимката обиколи нета благодарение на палавата щерка, която разпространи майка си в Инстаграм, развълнувана да сподели с всички колко сексапилно изглежда родителката й.

Историята отново се повтаря, но този път двете стигат доста по-далеч – Сузи пусна видео с Шени, на което жената е пременена по бански и върти дупето си пред очите на всички на плажа, включително и пред младежката компания на малката блоднинка. 


Шенай редовно придружава Сузанита и приятелите й по морето, в отсъствието на мъжа си, и ако на духа й това се отразява добре, то вреди на репутацията й. Критиците вече са на мнение, че скандалното поведение на 16-годишната певица е продиктувано от това на собствената й майка.

Макар че в интервютата си Орхан Мурад и Шенай редовно изтъкват, че са дали съвсем друго възпитание на щерка им, но тя твърдо е решила да поеме по лесния път.