Малина изпрати първолачка

Легендарната фолк певица с радост споделя, че малката има и музикален талант и разкрива, че много й напомня на нея самата, когато е била на тази възраст

Нещо за четене
13:29 - 15 Септември 2023
4129
Малина изпрати първолачка

Малина поздрави всички деца със старта на новата учебна година. Рано сутринта на15 септември внучката на фолк звездата, която носи нейното име, позира гордо в празничния ден.

“Честит първи учебен ден!” – поздрави Малина, а последователите й веднага отвърнаха с многобройни благопожелания към очарователното момиченце и всички деца, като пожелават на добър час в училище

Легендарната фолк певица с радост споделя, че малката има и музикален талант и разкрива, че много й напомня на нея самата, когато е била на тази възраст.

„Когато имаме възможност да сме заедно, си играем, четем, разхождаме се. Тя свири на пиано и ходи на английски, на математика. Много е музикална и пее страхотно. Мама пееше страхотно и нейните чичовци и баща й също. Аз също, Малинка пее много вярно, има хубав глас, звучен. Най-важното е, че има желание да пее, да танцува и да свири на пиано. Аз я поощрявам“ – казва гордата баба.