Малката Кобра с яке за 3 бона

Стил
13:18 - 12 Май 2021
5028
Малката Кобра с яке за 3 бона

Любимият на Деси Слава - Благой Найденов, с когото напоследък се шушука, че са в обтегнати отношения и даже разделени, демонстрира лукс със скъпарски дрехи. Чаровникът Благо е като магнит за златотърсачките и заради афинитета му към луксозните марки. На една от последните му снимки в социалните медии, боксьорът позира с яке на италианската марка Fendi, което струва 3000 лева, сочи справката ни в един от предпочитаните сайтове за луксозни дрехи, пише Хотнюз.

Освен това спортистът изпъква и с обувки на същия бранд, които са за около хилядарка. Очевидно Fendi е любима марка за спортиста, който често я предпочита за аутфита си. Дънките му също са от висок клас на Dsquared, коментират спецове.

За разлика от него, певицата Деси Слава не може да се каже, че изпъква с кой знае колко скъпи дрехи, както например прави приятелката й Галена. Блондинката даже е известна с това, че обича да ползва облекла на бартер от различни родни дизайнери. Тя обещавала реклама, а в замяна получавала някоя и друга рокля, която снима или показва на участия, а след това връща.