Ман Юнайтед се чуди как да се отърве от Антони

"Червените дяволи" няма да купуват Амрабат

Спорт
17:09 - 27 Февруари 2024
1420
Ман Юнайтед се чуди как да се отърве от Антони

Манчестър Юнайтед ще изслушва оферти за Антони през лятото, като бразилецът се е насочил към изхода на "Олд Трафорд".

Антони се превърна във второто най-скъпо попълнения в историята на "червените дяволи", когато бе привелчен за 86 милиона паунда от Аякс. Сега обаче крилото не попада в плановете на Ерик тен Хаг и това личи от игровото му време.

Бразилският футболист е стартирал в едва един от последните осем мача на тима, а в последната среща на Юнайтед - загубата от Фулъм с 1:2, той отново остана на резервната скамейка.

Антони вече е в серия от 20 мача във Висшата лига през този сезон, в които не се е разписал, а дори няма и асистенция.

Със сигурност Манчестър Юнайтед ще е на сериозна загуба при трансфер на бразилеца, но "червените дяволи" са решени да се разделят с него през лятото.

Полузащитникът на Фиорентина - Софиан Амрабат, няма да бъде закупен от Манчестър Юнайтед в края на настоящия сезон, съобщава Football Italia. Според източника шефовете на “червените дяволи” са взели решението, тъй като не са доволни от нивото на игра на мароканския полузащитник.

27-годишният футболист дойде в британския клуб под наем за година с опция за закупуване, от която обаче към момента изглежда 20-кратните английски шампиони няма да се възползват.

През този сезон Амрабат изигра 17 непълни мача за Манчестър Юнайтед във всички турнири, в които не беше ефективен. Договорът на играча с Фиорентина е валиден до юни 2025 г. Очакваната цена на футболиста според интернет портала Transfermarkt е 28 милиона евро.