Манчестър Юнайтед побутна Ливърпул към титлата

Първенството трябва да се доиграе, ако го позволят условията, декларираха от "Олд Трафорд"

Спорт
15:47 - 27 Март 2020
1434
Манчестър Юнайтед побутна Ливърпул към титлата

Манчестър Юнайтед се обяви в подкрепа на намеренията на УЕФА всички надпревари, в които участва клубът, да бъдат завършени. Червените дяволи изразиха тази позиция в официално съобщение, адресирано до феновете, което бе публикувано на клубния сайт.

В него, освен че се обявява на това, че сезонът трябва да се доиграе, Юнайтед потвърди и появилата се вчера новина, че смята да компенсира притежателите на сезонни билети, в случай че все пак кампанията не може да завърши или оставащите мачове се изиграят при закрити врата.

"Клубът напълно подкрепя общото намерение за завършване на Висшата лига, ФА Къп и клубните турнири на УЕФА. Ако обаче бъде решено, че мачовете не могат да се изиграят или трябва да се проведат при закрити врата, Манчестър Юнайтед потвърждава, че ще предложи на притежателите на сезонни билети или пропорционална отстъпка за сезонните им билети за следващата година, или пропорционално възстановяване на сумите, отговарящи на оставащия брой мачове", гласи по-интересната част от клубното изявление.