Мангала: Болен съм от коронавирус

Французинът написа в Инстаграм, че не проявява симптоматика на заразата

Новини
17:35 - 16 Март 2020
5577
Мангала: Болен съм от коронавирус

Защитникът на Валенсия - Еляким Мангала, призна, че е дал положителна проба за коронавирус. Французинът написа в Инстаграм, че не проявява симптоматика на заразата.

По-рано в неделя стана ясно, че петима футболисти и хора от щаба на Валенсия са дали положителна проба. От футболистите единствено се знаеше, че Езекиел Гарай е с коронавирус. 

По неофициална информация още двама от играчите на „прилепите“ са се заразили - Хосе Гая и Елиаким Мангала. Ето, че френският защитник потвърди информацията.

Мангала написа в Инстаграм:

„Разбрах, че съм болен от коронавирус. В момента се чувствам добре и нямам никакви не проявявам никакви симптоми. Въпреки това съм затворен вкъщи и нямам досег до семейството си. Научих, че можем да носим вируса, без да проявяваме симптоми. Поради тази причина препоръчвам на всеки да следва наложените мерки и максимално да ограничи контактите си с други хора, дори да се чувства здрав. Ако всеки спазва инструкциите на властите, заедно ще намалим разпространението на вируса и няма да го предаваме на хора, които ще проявят по-тежки симптоми“, споделя Мангала.

„Благодарности за подкрепата. Пазете вас и близките си, следвайте инструкциите на властите, за да спрем заразата“, добавя той.