Мангъров взима 200 лева за преглед, вдигна цената заради несъществуващия COVID-19

Общество
17:39 - 23 Октомври 2020
9815
Мангъров взима 200 лева за преглед, вдигна цената заради несъществуващия COVID-19

Скептик №1 на републиката Атанас Мангъров също взима мерки срещу пандемията от коронавирус. Инфекционистът не е започнал да носи маска, неговите методи са фискални - доцентът е вдигнал рязко цената на прегледа си и за да получите от него уверение, че страданието ви ще мине от само себе си вече трябва да платите 200 лева, научи Lupa.bg от пациенти.

Специалистът прибираше по 120-130 лева преди да се превърне в медийна звезда, но покрай постоянните си медийни изяви е решил да вдигне мизата доста сериозно. Мангъров преглежда на частно по всяко време на денонощието, включително и по домовете, за онези, които могат да си го позволят, разбира се.

Социалните мрежи са пълни с отзиви на разгневени родители, които се мръщят, че визита при най-големия критик на НОЩ е с цената на два прегледа при професор от ранга на Генчо Начев или Радослав Гайдарски. Известността обаче е плаща, както знаят Мангъров и Ким Кардашиян.

Успоредно с трупането на пачки, докторът не спира и с медийните изяви. По отношение на въведеното вчера задължително носене на маски на открито той заяви: "Да се задължат всички да ходят с маски на открито е все едно да се задължат всички да носят чадър, без да вали дъжд. Ефектът ще бъде същият - само ще си разнасяме чадъри и ще се чудим къде да ги сложим. Ако в една стая има човек с морбили и в нея влезе друг, шансът да се зарази е близо 100%. Докато при Ковид-19 този индекс е много по-нисък - не повече от 10%."