Манол Иванов: Уверен съм в тази битка, която водя!

Няма да имам трудности, ако спечеля, уверен е кандидатът за президент на БФС

Спорт
16:42 - 07 Март 2024
1924
Манол Иванов: Уверен съм в тази битка, която водя!

"Очаквам да се случи промяна. Очаквам да спечели кандидат, който е извън БФС. Срещнахме се с над 100 клуба, като над 70% имат обаждания с въпрос какъв ще бъде техният вот, но аз казвам на хората, че вотът е таен и не трябва да се притесняват", заяви Маножл Иванов - един от кандидатите за президент на БФС.

Той заяви, че е уверен в тази битка и няма да има трудности, ако спечели доверието на клубовете.

"Последните пет години съм бил близо до футбола и особено в юношеския футбол. Видял съм много неща как се ръководят мачове и тренировки на юноши в България. Аз имам компетентността да управлявам футболен процес. Имам опит и като мениджър на компании с много хора. Уверен съм в тази битка, която водя и ако спечеля, няма да имам никакви трудности.

С моя екип направихме анализ, че може и да няма Конгрес. Хората хем искат промяна, хем са обезсърчени.

Не можем да отречем, че сегашното ръководство, което го свързваме с Костадинов, Лечков и Михайлов, са хората, които са постигнали най-големия успех в българския футбол. Всички очаквахме сериозни промени. Има доста промени, но най-голямата грешка на г-н Михайлов беше, че дълго време той нямаше сериозна конкуренция. Той загуби реална представа за действителността. Нямаше и нужната и обещана диалогичност, когато се върна след първата оставка. Нали знаете приказката, че когато котката спи, мишките играят върху главата ѝ", добави още той.