Манолова бясна: Аз и целият офис на "Изправи се БГ" сме подслушвани

Новини
14:12 - 21 Юли 2021
6262
Манолова бясна: Аз и целият офис на "Изправи се БГ" сме подслушвани

Целият офис на "Изправи се БГ" е подслушван незаконно месеци наред. Това обяви лидерът на партията в парламента Мая Манолова. Тя обясни, че има доказателства за това.

"Ще настоваме цялата истина за този позор да излезе наяве.", увери Манолова. И обясни, че не са открили подслушвателни устройства. "В списъка с хора, чиито разговори са прихващани фигурира и моето име, но там са имената на още десетки хора. Тази информация сме я предали в МВР. Трябва да се направи една истинска проверка", разкри тя. 

Мая Манолова даде висока оценка на по-голямата част от министрите от служебния кабинет и ги похвали за работата им. "Те дадоха висок стандарт за това как трябва да се работи в интерес на гражданите, а не в интерес на икономически или политически кръгове. Следващото правителство ще е поставено пред предизвикатслетвото да държи летвата високо вдигната. Всъщност и хората харесват служебните министри, защото оправдаха очакванията на българските граждани", каза председателката на "Изправи се БГ!".

Парламентарната група на Манолова е готова за преговори с ИТН за подкрепа на следващо правителство, но при няколко условия. На първо място ще търсят пресечни точки по темите за доходите, пенсиите и подкрепата за бизнеса.

Снимка: Агнес Методиева