Манолова внесе 6255 подписа на "Московска" 33

Бившето червено острие избра християнския празник за важната процедура в Общинската комисия

Новини
14:07 - 17 Септември 2019
1692
Манолова внесе 6255 подписа на Московска 33

Кандидат-кметицата Мая Манолова внесе 6255 подписа  в Общинската избирателна комисия днес. "Има още 2000 подписа, които не успяхме да обработим. Ще ги внесем до края на деня или утре, но смятаме, че тези 6255 пописа са достатъчни за хората, които подкрепят моята гражданска кандидатура за кмет на София.", обясни бившето червено острие пред журналисти на “Московска” 33.

Манолова е избрала големия християнски празник за важната процедура. “С моя екип избрахме днешния ден, защото имаме вяра, надежда и любов за София. Днес е един прекрасен празник, който ще отбележим първо с регистрацията в избирателната комисия, а след това с гражданите от квартал “Люлин”. Там сме поканени на тържество на “Кооперативния пазар”. После ще уважим инициативата на майките от “Системата ни убива всички” да проверим заедно колко достъпна е средата за хората с увреждания. Днес е ден за празник и пожелавам на всички столичани да са усмихнати, креативни да имат вяра, надежда и любов за София”, обясни кандидатката за управник на столицата.

По повод заявката си, че се впуска в битката за града без листа с общински съветници, тя заяви: “Ще управлявам София със столичани, с потенциала, възможностите, капацитета, енергията и креативността на всички граждани на София”.

Снимки Агнес Методиева