Мара и Миро кътат в гаража коли за 1 млн. лева

Семейството притежава „Ламборгини Урус“, „Порше Тайкан“ и „Порше Турбо S“

Актуални новини
17:25 - 15 Септември 2023
11495
Мара и Миро кътат в гаража коли за 1 млн. лева

В последно време Мара Отварачката шпори из София само със скутер. Миньончето се хвали как пърпори с малкото моторче, което определено й отива. Певицата и мъжът й Мирослав Соколов имат в гаража си червен джип „Ламборгини Урус” за около 250 000 евро, „Порше Тайкан” на ток, което струва около 300 000 лева и е най-скъпата елекрическа кола в света, както и спортно „Порше Турбо S” за „скромните” 200 бона, пише в новия си брой в. „Уикенд”.

За момента в света няма по-луксозен автомобил на ток от „Порше Тайкан”. Колите на Мара и Миро не са чисто нови, но са на малко километри. Дзвера, както е прякорът на лихваря, вкарва возила за продаване, като част от тях регистрира и шофира по около година, а след това ги пласира. Разбира се, Мария стриктно снима всичките коли и ги представя като подаръци за нея, а всъщност това са просто оборотни коли, които й дават да шофира. Семейството си е оставило цели три возила, които използва според настроението. Скутерът е само за Мария, защото Миро тежи над 120 кг и трудно ще се придвижва с него.

Автомобилите стоят паркирани в гаража на къщата, която обитават Отварачкови. Те се изнесоха под наем след скандала с побоя над певицата. Припомняме, че през пролетта Миро преби жена си и беше своевременно арестуван още същата нощ, но тя му прости и отново се върна при него. Причината е тривиална – пари. Младото семейство реши да не пречи на съседите с виковете си и се изнесе в къща в „Бояна”.

Певицата напоследък се движи със скутер, а зад нея се вижда автопаркът на семейството

Всички возила на Мара и Миро са с номер СВ 2М2М, който е тяхна запазена марка от началото на официалната им връзка. 15 бона струват регистрационните табели със златния номер. Комбинацията от 2 и М е символична и е свързана с имената на двойката – Мария и Миро.

Младият тарикат предостави на звездата на фолка 4 коли за по-малко от 2 години – първата беше джип „Мерцедес”, след това „Бентли”, после „Ферари”, а последната „Ламборгини”.

„Ламборгини Урус” е най-мощният и бърз джип в света, с цели 650 конски сили. Суперколата ускорява от място до 100 км/ч за 3,5 секунди и може да достигне максимална скорост от 305 км/ч. Сред многобройните екстри на джипа са керамични спирачки, черна тапицерия на тавана в кожа „Alcantara”, 360-градусови камери, фабрично затъмнени топло- и шумоизолационни стъкла, озвучаване от престижната фирма „Bang & Olufsen”, седалки с подгряване, надуване, обдухване и масажи, смартфон интеграция, компютърни асистенти за следване на пътната маркировка, за предотвратяване на катастрофи, за самопаркиране, за смяна на пътната лента, за разпознаване на пътни знаци и за дълги светлини.