Мара Отварачката избухна

Певицата сама се квалифицира като дама с 23-годишен труд

Нещо за четене
14:13 - 18 Август 2023
9497
Мара Отварачката избухна

Мария избухна гневно в социалните мрежи. Певицата неколкократно бе нападана с коментари и зложелатели заради побоя на мъжа й Миро над нея и това, че му прости. Много от последователите сравняват кютека над крехкото миньонче с изрода от Стара Загора, който обезобрази Дебора. Именно тези сравнения накараха Отварачката да избухне в социалните мрежи. Ето какво пише Мария:

"Добро утро на всички, които влизат тук за да обичат и на онези, които влизат да хейтват. На вторите им отнемам достъп. Имат си жълти сайтове с право под платените статийки да обиждат и точат извратени фантазии. Ще ви припомня накратко, че точно аз и нашата лична история даде пример, че за онези проблеми, които не могат да решат двама, има органи на реда, които в моя случай работеха. С цялото ми уважение към всички, които обърнаха внимание и ми дадоха подкрепа. Медии, колеги и най-голямата сила - вие", пише Мария, като визира проблемите със своя съпруг отпреди няколко месеца, когато я преби.

"Казвам всичко това, защото го искате. Искате моето мнение. Аз не се притеснявам да се изкажа. Но няма и да позволя да се изказва някой друг за мен и моето семейство.  Докато се плаща и се изнудват такива като мен, за да не се пишат глупости в сайтовете, в които тиражират платени госпожици като идоли  и "бизнесмени", раздали им по 200-300 лв. за визитката си и намират съмишленици и фенове на измисления им живот, това ще е и културата и отношението ни един към друг". 

"Съжалявам за случилото се с момичето от моя роден град. Но това няма нищо общо със случилото се на мен и моето семейство. Има грешки, има и прошка. За вандали и насилници прошка няма. Това е моето мнение и го изказвам смело, както съм го правила винаги като човек с 23-годишен труд зад гърба и авторитет като родител сред дамите". 

Мария е бясна, че хората не спират да коментират личния й живот и това, че е простила на съпруга си и се е върнала при него.