Мара Отварачката кръшка на мъжа си с любовник

Миньончето на фолка периодично се среща с богат бизнесмен в морската столица

Актуални новини
13:16 - 29 Декември 2022
8582
Мара Отварачката кръшка на мъжа си с любовник

Мара Отварачката продължава да подържа връзка със стар свой любовник от Варна. Мъжът има преуспяващ бизнес и е с около 15 години по-възрастен от миньончето на фолка. Той е известен ценител на красотата на певици и плеймейтки, както и техен благодетел. Мария години наред се люби с бизнесмена, като почти не е спирала да се среща с него и след като се омъжи за трети път.

„След като се взе с Миро, доста разреди срещите с любовника, но продължаваше да поддържа връзка с него. Когато имат караници с Миро Дзвера, тя веднага се втурва в обятията на възрастния бизнесмен”, коментираха пред „Уикенд” нейни колежки.

Разбира се, Мирослав не бил запознат с факта, че жена му го мами с друг. Той вярвал безрезервно на половинката си, но все пак двамата често се карали и само за една година брак вече се разделяха 3-4 пъти. Въпреки това двойката всеки път се събира и отново продължават да го играят щастливо семейство.

Мария обичала винаги да има 1-2 мъже под ръка, на които може да разчита, ако остане без съпруг. Предвидливата Отварачка не искала да прекъсва контактите си със заможни господа, защото не се знаело кога може да й се наложи помощ. Варненският любовник на Мара е бивш интимен другар и на цял отбор популярни дами - Дебора, Татяна, Моника Валериева и Светлана Василева. Макар днес плеймейтките да се представят за примерни съпруги и половинки, те също имат своите малки мръсни тайни и много „баджаначки”.

Фолкпевицата е известна с това, че не е моногамна. Най-бруталните й изневери са тези с Ники Михайлов и вече покойния Георги Станоев – Малката Бирма. След раздялата си с Алисия, Жоро Бирмата предпочете да си запълва времето с мимолетни свалки с певачици. И тъй като сред колекцията му с гласовити завоевания липсваше именно Мария, той решил да я вкара в леглото си. Тя не се противила и така кръшнала на втория си мъж Християн Гущеров, който обаче разбрал и я натирил заради окичените рога. Подобна беше изневярата и с Ники Михайлов, който по това време беше с Алисия.