Мара Отварачката носи чанти менте

Стил
17:53 - 23 Декември 2020
3749
Мара Отварачката носи чанти менте

Мара Отварачката май носи чанти менте, сигнализираха фенове на пенсионираната чалга дива. „Блокира ме в инстаграм, защото й написах да не носи китайското разпадащо се куфарче със стърчащи конци на Луи Вюитон. От километри си личеше, че е менте, а не оригинално”, призна почитателка на прекратилата кариерата си певица.

Заралийката винаги се е хвалела с богатата си колекция дрехи и чанти, като дори преди време призна, че понякога й се е налагало да продава аксесоарите си, защото е нямала пари. Част от колежките на отказалата се от музикалната си кариера Мария смятат, че богатите й любовници няма да си позволят да й подарят ментета, но пък други са убедени, че е напълно възможно част от аксесоарите й да са „реплики”, и то тези, които сама си е купувала, пише в. „Уикенд”.

„И мен ме блокира, та не разбрах какво стана с чантата от „Луи Вюитон”. Дано новата чанта на „Шанел” не се разпадне толкова бързо и тя. Не е ли незаконно да сложиш чанта за 4500 евро върху шкаф от ИКЕА за 65 евро? Тези от „Шанел” знаят ли?”, продължават с подигравките по адрес на Отварачката в социалната мрежа.